Portofoliu

“Profitul în afaceri vine din partea clienţilor fideli, clienţi care vor
lăuda proiectul şi serviciile şi care îşi aduc prietenii cu ei.”

W. Edwards Demingportofoliu


Creativ Consult are un portofoliu de clienţi din diferite domenii de activitate, de diferite mărimi atât din punct de vedere al contabilităţii, cât şi al consultanţei în accesarea fondurilor europene.

După trei ani de existenţă, portofoliul de parteneri este în continuă creştere, cărora le oferim soluţii integrate de management al proiectelor şi consultanţă financiar-contabilă bazându-ne pe expertiza şi experienţa dobândită de echipa noastră de  consultanţi, care este în permanenţă conectată la modificările mediului de afaceri, sesizând implicaţiile acestora asupra companiilor partenerilor noştri.

Serviciile oferite de noi se adresează companiilor de orice tip, drept dovadă Creativ Consult oferă în prezent servicii atât companiilor mici cu mai puţin de 5 angajaţi dar şi companiilor mari cu peste 100 de angajaţi sau multinaţionale din regiunea de Nord-Est dar şi de la nivel naţional.

Cu un portofoliu de parteneri din domenii variante de activitate Creativ Consult a fost implicată în proiecte strategice de dezvoltare a economiei regiunii de Nord-Est.

Printre partenerii noştri cu care ne mândrim, pe categorii de servicii, vă prezentăm: