Cariere

“Dorinţă!  Acesta este singurul secret pentru cariera oricui.”
Bobby Unser

Cariera

Posturi disponibile

 • Manager de proiect – Consultanta fonduri europene
 • Consultant fonduri europene
 • Reprezentant vanzari Fonduri Europene
 • Specialist Marketing si Comunicare
 • Manager de proiect – Consultanta fonduri europene
 • Suntem o firmă specializatǎ în prestarea de servicii de consultanţǎ în urmǎtoarele domenii de activitate: fonduri nerambursabile, managementul firmei, finanţe – contabilitate, fiscalitate, salarizare și resurse umane, ce ne propunem să oferim soluţii profesionale, optime și rapide la problemele de management ale organizaţiilor clienților noștri.

  Echipa noastră este formată din oameni de un înalt standard de calitate și etică profesională. Experienţa şi profesionalismul echipei noastre sunt o garanţie suplimentară a calitaţii serviciilor pe care le oferim. Din acest motiv suntem mereu în căutarea de noi colaboratori care sǎ aducǎ un plus de valoare echipei noastre.

  Daca  sunteţi în căutarea unui loc de muncǎ, sau în căutarea unei schimbǎri în cariera dumneavoastrǎ sau doriţi sǎ vǎ alǎturaţi echipei noastre, puteţi aplica pentru unul dintre posturile disponibile sau în vederea unei colaborǎri, transmiţându-ne CV-ul dumneavoastră însoţit de o scrisoare de intenţie la adresa de e-mail: finantare@creativconsult.com.ro

  CV-ul dumneavoastrǎ va fi analizat cu interes de noi și vǎ vom contacta imediat ce vom identifica oportunitatea  unei colaborǎri potrivitǎ profilului dumneavoastrǎ.

  Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră acordat companiei noastre.