>Despre noi

CREATIV CONSULT este o companie de consultanță înființată la începutul anului 2009 în Iași. În această perioadă peste 300 de firme și instituții din toată regiunea Moldovei ne-au devenit clienți.Principalele servicii oferite sunt:

Consultanță în accesarea fondurilor nerambursabile
Consultanță în managementul și implementarea proiectelor finanțate din fonduri nerambursabile private, comunitare și guvernamentale
Consultanță și expertiză în domeniul achizițiilor publice
Activități de evaluare și auditare a proiectelor implementate din fonduri comunitare
Consultanță și asistență tehnică pentru Autoritățile de Management și Organismele Intermediare.
Servicii de contabilitate
Servicii de gestiune și administrare a personalului
Consultanță financiară și fiscală
Echipa CREATIV CONSULT este formată din 20 angajaţi, specialişti și experți în diverse domenii de activitate, certificați de prestigioase organisme profesionale precum: AMCOR, si CECCAR, UNEVAR, CAFR, GEJ pregătiți să ofere soluţii profesionale la cele mai înalte standarde de calitate. Alături de aceștia se adaugă experți colaboratori din diverse domenii precum proiectare, inginerie, consultanţă juridică, cercetare - inovare, construcţii, evaluare, audit financiar, management.
Statutul câştigat în cei peste 11 ani de activitate, într-o perioadă agitată din punct de vedere economic, marcată de crize economice şi financiare, experienţa şi pregătirea angajaţilor și a colaboratorilor noştri, precum şi portofoliulu de clienţi cu care ne mândrim, reprezintă garanţia calităţii serviciilor noastre şi premisele unei colaborări reuşite. Peste 300 de firme și instituții din toată regiunea Moldovei ne-au devenit clienți în această perioadă.